Login  
Search All Forums
Dart Home | PowerTCP Mail for ActiveX | Custom Development Reply | PowerTCP Mail for ActiveX Topics | Forums   
AuthorForum: PowerTCP Mail for ActiveX
Topic: Connection problems
dborn

From: Germany
Posts: 2
Member Since: 11/17/14
posted November 17, 2014 6:31 AM

We are currently evaluating the ActiveX mail component because we are looking for a replacement of our currently used one. One of the final two candidates is the one from Dart. During the tests we faced a login problem:

Error 10060 by Smtp.Login("ourMailServer")
 
A trace shows:
Received: 220 ourMailServer Ready
Sent: EHLO ourWorkStation
Received: 250-ourMailServer
250-AUTH LOGIN
250-8BITMIME
250-SIZE
250 DSN

The mail server is configured to accept connections without authentification and the connect works fine with our currently used product and with a competitor.
If we use the login method and include valid username and password it works.
Any ideas why the simple login fails?

Dirk
Jamie Powell (Admin)

From: Rome, NY USA
Posts: 376
Member Since: 03/13/07

Extra Support Options
Custom Application Development

posted November 17, 2014 5:36 PM

Thank you for your post. A response has been sent to your email address. Please let me know if you have not receive it and I will be happy to resend.

All the best,
Jamie
kgbrauer

From: USA
Posts: 6
Member Since: 02/23/04
posted July 21, 2015 11:00 AM

I am experiencing the same issue. We are using an old version of the MailTool but I have upgraded to the latest Trial version. We are deciding whether to purchase the upgrade or go with another tool. We are happy with the tool but need to figure out this issue to go forward. Thanks
damcis

From: USA
Posts: 1
Member Since: 07/14/16
posted July 14, 2016 6:07 PM

I'm having the same issue when I upgraded to 2.11.4 from an older version. 10060 timeout error. Is there a fix?
Jamie Powell (Admin)

From: Rome, NY USA
Posts: 376
Member Since: 03/13/07

Extra Support Options
Custom Application Development

posted July 15, 2016 10:10 AM

Thank you for your post. This issue should be resolved in the current version of PowerTCP Mail for ActiveX. Please download a free trial to use for testing.

http://www.dart.com/mail-activex-trial.aspx

If your issue is resolved with the new version you may contact sales@dart.com for information on how to upgrade. If not, please let me know and I will be happy to look into your issue further.

Regards,
Jamie
Reply | PowerTCP Mail for ActiveX Topics | Forums   
This site is powered by PowerTCP WebServer Tool PowerTCP WebServer for ActiveX